Nieuwe kast: Fire! met een hoop werk. Deel 1, batterijschade.

Zo, het bloed kruipt toch altijd waar het normaal niet mag komen. Eigenlijk heb ik er geen plek voor, maar ik ben al zo lang op zoek naar een Fire! omdat deze het camping gevoel geeft. Bruin, fout, luid, snel, zonder al te diepe ruleset, maar wel lekker om te spelen. En die bel op de kopkast maakt het natuurlijk helemaal af. Mijn buren zullen me nog gaan verwensen (sorry buuf!!!).

Maar goed, leuke kast, in nasty staat. De kast heeft batterijschade, dat wist ik al. Verder heeft hij de laatste jaren in een schuur doorgebracht, dus heeft wat vocht te verwerken gekregen. Gelukkig valt dat laatste nogal mee. Daarbuiten heeft een kast van bijna 30 jaar oud natuurlijk al heel wat abuse meegemaakt. Dat is ook duidelijk te zien aan het artwork van het cabinet en de kopkast. En als laatste was de verkoper de sleutels kwijt. Concreet betekent dat: slot van de muntdeur uitboren en glas van de kopkast kapot maken.

Dat laatste is inmiddels afgehandeld, waarna over gegaan kon worden tot het testen van de kast. Kopkast gemonteerd, stekkers aangesloten op de borden, spanning erop en……. lampjes aan, wat ruis uit de speakers, voor de rest dood als een pier. Dus, mpu bord eruit, en mee naar het “lab”. (Lees: veel te kleine, met veel te veel flippers erin kelder). Afdeling schadeherstel staat voor u klaar zeg maar.IMG_9205 IMG_9206 IMG_9214

Comments are Closed