Flipperkast defect? Wij helpen!

Een flipperkast, een magisch apparaat met veel lampjes en kilometers bekabeling. Zo zien veel mensen een kast. Voor een techneut is het een bak met veel lampjes en kilometers bekabeling. Ziet u het verschil? Wij wel! Veel problemen zijn makkelijk te verhelpen met de juiste kennis. Sommige problemen kosten wat meer tijd.

In de regio Limburg Zuid zijn wij actief en repareren flipperkasten op locatie. Voor de gevallen waar we er niet uit komen zullen er geen kosten berekend worden, no cure – no pay. Voor de gevallen waar wij de technische kennis niet in huis hebben zullen geen extra kosten doorberekend worden. U gaat niet onze “opleiding” betalen!

De kosten die wij rekenen:

Voorrijkosten: 40 ct per kilometer vanuit Beek. (prijs is inclusief b.t.w.)

Uurtarief: €40 per uur, we berekenen per kwartier. (prijs is inclusief b.t.w.)

Alle onderdelen worden door ons aangeschaft in overleg met u en uiteraard ontvangt u netjes een factuur van de geleverde onderdelen en in rekening gebrachte uren. Als onderdelen speciaal besteld worden zullen de verzendkosten ook doorbelast worden.

Ons telefoonnummer: 0641678630

Adres: Wouderpad 10 Beek

2 Commentsto Flipperkast defect? Wij helpen!

 1. laurens bemer schreef:

  Goedemorgen,

  Wij hebben 2 flipperkasten die helaas beiden defect zijn ;
  Williams Jackpot en Zaccaria Soccer Kings. Wij vermoeden dat van de Jacpot een zekering kapot is en de Soccer Kings reset zich niet meer. Zouden wij een afspraak kunnen maken voor een reparatie en eventueel een indicatie van het reparatietarief? Bij vioirbaar dank,

  Greoten,

  L. Bemer

  Valkenburg aan de Geul.

 2. Rob Leenders schreef:

  Beste,

  Sinds geruime tijd ben ik in het bezit van een Williams Lucky Seven welke sindsdien nog nooit volledig gefunctioneerd heeft. Ik ben begonnen met vervangen van diodes maar hier ook weer mee gestopt omdat ik niet weet of dit wel het probleem is en wegens tijdgebrek.
  Repareren jullie dit soort flipperkast en zo ja, kunnen jullie ook een kostenopgave maken alvorens de kast te repareren? Uiteraard nadat jullie deze bekeken hebben.

  Graag verneem ik een reactie.

  Met vriendelijke groet,

  Rob Leenders

  Schimmert
  06-19210816