Reparatie Blog Deel 5: Angelo’s X-Files

Okee dan, ik had al geen hoge pet op van Habr? BV in Eindhoven, zij kopen kasten op vanuit de exploitatie, vegen er een keer met een doekje langs, doen her en der wat reparaties om de kasten weer aan de gang te krijgen en verkopen de rotzooi dan weer voor veel te veel geld. Gisteren was ik bij een klant die een X-Files had aangekocht. Ik ga niet in detail treden, maar laat me zeggen dat ik niet voor de laatste keer bij die X-Files heb gestaan. Gelukkig hebben we gisteren de kast kunnen voorzien van leds en heb ik wat rubbers kunnen vervangen. Het probleem is dat de kast om de haverklap reset. Na wat onderzoek besloten om de stekkers te vervangen om te kijken of dit het issue oplost, +5 volt is prima namelijk. Maar dat is voor de volgende keer.

Comments are Closed