Ruilbordje: William system 11b voor een Banzai Run

Ooit als inruiler ontvangen en sindsdien in test in mijn Earthshaker. Het bordje werkte perfect en heeft de duurtest doorstaan. Natuurlijk voorzien van een 3 volt lithium batterij in plaats van die lekkende tijdbommen.

Laat ik meteen eens even van dit moment gebruik maken om te zeiken over de bagger kwaliteit van Duracell batterijen. Wat heb ik vaak gezien dat deze gaan lekken! Waar ik vaak batterijen van Philips tegenkom die er nog prima uitzien zie ik steeds vaker die rommel van Duracell waar groene prut uit komt. Mijn stelling: hoe meer reclame voor een product gemaakt wordt hoe slechter het product is. Dus mensen, nogmaals: vervang die batterijen op tijd (controleer ze elke maand, en vervang ze elk jaar) of zorg voor een goed alternatief (nvram, lithium 3 volt cel, externe batterijhouder of lithium penlites).

Maar okee, ik kwam dus een advertentie tegen op marktplaats van iemand die een system-11b bordje zocht. Na wat heen en weer mailen is het bordje van eigenaar gewisseld en krijgt het een nieuw leven in een andere kast. Een banzai run in dit geval.

Het bordje valt onder de inmiddels geroemde “geen gezeik garantie”. Mocht het bordje defect raken in de eerste 3 maanden wordt het natuurlijk gratis gerepareerd of krijgt de klant het geld terug. Daarna zit er nog 9 maanden garantie op arbeidsloon.

Veel plezier van je Banzai Run, als je ooit vragen hebt weet je me te vinden.

P.s. ik heb dus een enorm zwak voor die system-11 kasten. Wat mij betreft is dit het tijdperk waar veel van de kasten zijn geproduceerd die de tand des tijds hebben doorstaan. Mooie spelerskasten met een leuk spelelement.

Comments are Closed