Restauratie Fire! Aflevering: airbrush deel 1.

Ik heb het speelveld al weer een paar weken terug, en wat doen we met een verse laag mooi gespoten automotive 2 componenten vernis? Juist, wegschuren! Sand the hell out of it. De enige reden van de eerste laag vernis is het zegelen van het speelveld en het vlakken ervan. De eerste laag is lekker dik en kan dus ook mooi dienen om alle oneffenheden op te vangen.

Daarna begint het leuke werk: airbrush. Ik kies altijd eerst voor het wit en de grote vlakken, dat schiet lekker op en hiermee maskeer je eigenlijk de kleine zaken. Als je de foto’s ziet valt een grijs vlak op in de grote rode horse-shoe lane. Hier was een deel van het speelveld kapot en dit heb ik moeten repareren met 2 componenten spul. Keihard maar super spul om mee te werken. Verder heb ik die rode lane ge-airbrushed en de witte vlakken ook. Quick win, en ik moet zeggen dat het er weer helemaal perfect uit ziet.

1 2 3 4 5

Comments are Closed